Gala Local Kombat IV

Apropo.ro / 03.02.2004, 10:52
Gala Local Kombat IV
Mihaela Ispas "Nikita" și Anca Ionița se vor lupta, vineri, la Brașov, în cadrul Galei "Noaptea campionilor: Local Kombat", competiție transmisa în direct de ProTV. Nikita, orfana de la trei ani, care și-a cucerit faima dupa mai multe batai de cartier, este

Mihaela Ispas „Nikita” și Anca Ionița se vor lupta, vineri, la Brașov, în cadrul Galei „Noaptea campionilor: Local Kombat”, competiție transmisa în direct de ProTV.

Nikita, orfana de la trei ani, care și-a cucerit faima dupa mai multe batai de cartier, este debutanta într-o astfel de competiție.

„Ai facut cea mai mare greșeala acceptîndu-ma pe mine. Va fi ultima partida pentru tine”, și-a amenințat Nikita adversara.

La rîndul ei, Anca Ionița, care practica de mai mulți ani boxul la clubul Rapid, și-a sfatuit rivala sa-și faca poze pentru ca dupa meci nu o s-o mai recunoasca nimeni.

Un alt meci la categoria open va opune pe Aura Concescu (legitimata la Rapid București) Geaninei Șerban, care nu a pierdut nici una dintre cele 30 de competiții pentru amatori la care a participat.

În cadrul galei se vor mai disputa trei meciuri contînd pentru Cupa României și trei întîlniri internaționale. Meciurile de cupa îi vor opune pe Ciprian Sora, aflat la prima competiție oficiala, și pe Nicu Stanciu, la categoria 96,6 kg, pe Max Croitoru și pe Gheorghe Lazar, la categoria 92,1 kg, precum și pe Florin Ghița și Florin Ilie, la categoria 82,1 kg.

În partidele internaționale vor evolua Ionuț Atodorosei (România) contra lui Michail Michailov (Bulgaria), la categoria 62,1 kg, Markus Bella (România) contra lui Stevo Pavlovici (Iugoslavia) la categoria 82,1 kg și debutantul Daniel Ghița (România) contra lui Nicola Jovanovici (Iugoslavia), la categoria 96,6 kg.

Mediafax