Friptura de pui cu sos de ciuperci

07 03. 2005, 15:54
Ingrediente pentru 4 porții 4 pulpe de pui, 500 g ciuperci, ulei Unisol, 1 lingurița muștar, 1 legatura marar, 1 ceapa, 4 cartofi, 200 ml smantana, 50 ml vin alb, sare, piper alb. Preparare: Pulpele de pui se condimenteaza cu sare și piper, dupa gust, și


Ingrediente pentru 4 porții
4 pulpe de pui, 500 g ciuperci, ulei Unisol, 1 lingurița muștar, 1 legatura marar, 1 ceapa, 4 cartofi, 200 ml smantana, 50 ml vin alb, sare, piper alb.

Preparare:
Pulpele de pui se condimenteaza cu sare și piper, dupa gust, și se prajesc în ulei. Separat, se fierb cartofii în apa cu sare. Pulpele se scot din tigaie, se așaza într-o tava și se pun la cuptor pentru a se patrunde și a se pastra calde. În uleiul ramas se calesc ciupercile taiate felii și ceapa marunțita. Se toarna smantana subțiata cu puțina apa, muștarul și vinul alb. Se amesteca bine cu marar tocat fin. Pe platou se așaza pulpele de pui, alaturi cartofii fierți și deasupra sosul de ciuperci.