Florin Neby : 5 sfaturi pentru tratarea celulitei

De: Nicoleta Nicolae / 26.01.2015, 11:00
Florin Neby : 5 sfaturi pentru tratarea celulitei
Florin Neby, antrenorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Antena 1, explică pe blogul său care sunt cele mai importante 5 lucuri de care să ţii cont atunci când te lupţi cu celulita.

Fostul campion mondial şi european la gimnastică masculină explică faptul că ”celulita apare atunci când mâncaţi gras, datorita structurii tesuturilor conjunctive la bărbaţi rareori apare acest conglomerat de toxine şi celule grase la suprafata. Un alt motiv este lipsa de hidratare, poate fi şi o dereglare hormonală, sedentarism, obezitate, afecţiuni cardiovasculare, dar acestea din urmă se întâlnesc destul de rar. Asta înseamnă că dacă vei mânca ”pe apucate” aşa cum se întamplă în ziua de astăzi sau îţi vei alina senzaţia de foame doar cu ceea ce pare plăcut ochiului (fast-food, dulciuri, junk food), cu siguranţă vei crea un mediu propice pentru aparitia celulitei”.

Pentru combaterea celulitei, Florin recomandă alimentaţia corectă, consumul de minim 2-3 l de apă zilnic, ţinând cont de faptul că apa nu îngraşă!, acesta este un mit, ci ajută tranzitul şi eliminarea toxinelor din organism. Bineînţeles, antrenamentele executate corect sunt un aliat de nădejde.