Aşa se face că în finală, fiecare chef intră cu câte un reprezentant: Cătălina va avea parte de susţinerea foştilor colegi din echipa roşie, Cristi se va baza pe sprijinul celor din echipa gri, iar Mircea se va bucura de aportul adus de cavalerii din echipa neagră. Emoţiile şi orgoliile ajung acum la cele mai înalte grade, iar chefii sunt cu nervii tot mai încordaţi. Proba finalei îi va aduce pe cei trei concurenţi faţă în faţă cu unii dintre cei mai mari şi cunoscuţi bucătari ai ţării, care vin să jurizeze ultimele farfurii din concurs. Sunt oameni cu experienţă impresionantă în domeniu, şcoliţi în străinătate, oameni care au gătit pentru vedete internaţionale şi sunt recunoscuţi ca fiind bucătari de top în România. Ei sunt cei care vor degusta preparatele din finală şi vor alege câştigătorul primului sezon „Chefi la cuţite”, astfel că nerăbdarea şi emoţiile vor fi copleşitoare nu numai pentru finalişti, ci şi pentru cei trei chefi.
Cine va pleca acasă cu marele premiu „Chefi la cuţite”, telespectatorii Antena 1 vor afla marţi de la 20.30.
Despre finalişti
Cătălina Amargheoalei – are 29 de ani şi este din Iaşi
Cătălina a venit în concurs decisă să câştige. Vrea să-i demonstreze mamei sale că are talent şi că poate reuşi să-i convingă pe chefi să îi dea votul lor de încredere. Este de meserie bucătar şi spune că odată intrată în bucătărie, se transformă total. Îşi doreşte foarte mult să ajungă un bucătar bun şi să lucreze într-un restaurant de renume.
Cristian Şerb – are 22 de ani şi este din Bucureşti
Cristian a avut în viaţă noroc de 2 miliarde, pe care i-a câştigat la casino, din întâmplare, bani cu care şi-a cumpărat un apartament. Munceşte ca bucătar şi pune multă pasiune în ceea ce face şi crede cu tărie că menirea lui este să facă bucătărie la cel mai înalt nivel.
Mircea Farcaş – are 22 de ani şi este din Braşov
Mircea a crescut fără tată, pe care nu l-a cunoscut, iar mama sa a murit acum câţiva ani. Pasiunea pentru bucătărie a început de când avea 14 ani. A crescut de la o vârstă fragedă într-un ONG şi astfel a învăţat să se gospodărească singur. A ales să se facă bucătar, iar în liceu dirigintele lui l-a ajutat să facă practică la cele mai bune hoteluri din Sibiu.