Filmările pentru “Mission: Impossible 8” au fost amânate

De: Loredana Toma / 16.02.2021, 13:10
Filmările pentru “Mission: Impossible 8” au fost amânate

Filmările pentru superproducția “Mission: Impossible 8” au fost amânate din cauza angajamentelor pe care Tom Cruise le are privind un alt blockbuster, “Top Gun: Maverick”.

Actorul va trebui să filmeze materiale promoționale pentru continuarea peliculei “Top Gun”, care urmează să fie lansată pe 2 iulie, motiv pentru care nu va fi disponibil imediat pentru partea a opta a francizei de spionaj.

Inițial, producătorii au anunțat că partea a șaptea și a opta din această serie vor fi turnate una după cealaltă. Imediat după ce “Top Gun: Maverick” va fi lansat, Tom Cruise se va întoarce, însă, pe platourile de filmare, în rolul agentului Ethan Hunt, potrivit Deadline.

Experiența din Abu Dhabi este incomparabilă

Regizorul Christopher McQuarrie a declarat pe platforma Instagram că au filmat cu succes mai multe scene pentru “Mission: 7” în Abu Dhabi și a lăudat experiența de acolo. Acesta a men’ionat că s-au întors la Londra pentru montajul final al filmului care va fi lansat pe 19 noiembrie. Potrivit planurilor actuale, filmul  “Mission: Impossible 8” va fi lansat  pe 4 noiembrie 2022.

Franciza „Mission: Impossible” a avut până în prezent încasări de peste 3,5 miliarde de dolari.

CITEȘTE ȘI: Tom Cruise și-a construit un studio de producție sigur împotriva COVID într-o fostă bază militară

Cursa pentru filme în spațiu: Rusia, un concurent serios pentru Tom Cruise 

Foto: Profimedia Images