Felipe Massa a suferit un usor traumatism cranian

Apropo.ro / 05.02.2004, 10:55
Felipe Massa a suferit un usor traumatism cranian
Pilotul brazilian al echipei Sauber, Felipe Massa, a suferit un ușor traumatism cranian și are contuzii la coaste, în urma accidentului în care a fost implicat, miercuri, în timpul unor teste desfașurate pe circuitul Montmelo, în apropiere de Barcelona. Medicii de la

Pilotul brazilian al echipei Sauber, Felipe Massa, a suferit un ușor traumatism cranian și are contuzii la coaste, în urma accidentului în care a fost implicat, miercuri, în timpul unor teste desfașurate pe circuitul Montmelo, în apropiere de Barcelona.

Medicii de la Spitalul General din Catalunya, unde Massa a fost transportat cu un elicopter, au precizat ca pilotul brazilian va fi ținut sub observație în urmatoarele 24 de ore, „pentru a fi prevenita orice problema”.

Pilotul brazilian, în vîrsta de 23 de ani, a pierdut controlul mașinii și a derapat de pe pista, dupa ce efectuase un sfert de tura pe circuit. Mașina s-a rostogolit de mai multe ori, dupa care s-a izbit de o bariera de pneuri. Martorii accidentului afirma ca Felipe Massa și-a pierdut cunoștința timp de cîteva momente din cauza violenței impactului suferit.

Campion la Formula 3000 în 2000, Felipe Massa a debutat ca pilot de Formula 1 în 2002.

Mediafax