“Am vopsit cu mama oua proaspete pentru Paste si de-abia astept sa le mananc. De obicei mananc mai mult oua de prepelita, din cauza colesterolului. M-am implicat in organizarea mesei de Paste. Anul acesta este prima oara cand am cumparat carne de ied si nu de miel, pentru ca este mai slaba! E o traditie sa fac Pastele si Craciunul acasa, cu parintii mei. Ca si meniu de Paste, voi gusta din toate cate putin. Mama a pregatit drob, ciorba de ied si m-a asteptat acasa cu icre si fasole batuta, preferata mea, cu mult usturoiJ!”, spune Ramona Badescu, care va merge si azi la biserica, in Vinerea Mare, pentru a trece pe sub masa.
“Am vopsit cu mama oua proaspete pentru Paste si de-abia astept sa le mananc. De obicei mananc mai mult oua de prepelita, din cauza colesterolului. M-am implicat in organizarea mesei de Paste. Anul acesta este prima oara cand am cumparat carne de ied si nu de miel, pentru ca este mai slaba! E o traditie sa fac Pastele si Craciunul acasa, cu parintii mei. Ca si meniu de Paste, voi gusta din toate cate putin. Mama a pregatit drob, ciorba de ied si m-a asteptat acasa cu icre si fasole batuta, preferata mea, cu mult usturoiJ!”, spune Ramona Badescu, care va merge si azi la biserica, in Vinerea Mare, pentru a trece pe sub masa.
“Am vopsit cu mama oua proaspete pentru Paste si de-abia astept sa le mananc. De obicei mananc mai mult oua de prepelita, din cauza colesterolului. M-am implicat in organizarea mesei de Paste. Anul acesta este prima oara cand am cumparat carne de ied si nu de miel, pentru ca este mai slaba! E o traditie sa fac Pastele si Craciunul acasa, cu parintii mei. Ca si meniu de Paste, voi gusta din toate cate putin. Mama a pregatit drob, ciorba de ied si m-a asteptat acasa cu icre si fasole batuta, preferata mea, cu mult usturoiJ!”, spune Ramona Badescu, care va merge si azi la biserica, in Vinerea Mare, pentru a trece pe sub masa.