ExclussiV a luat fiinta la initiativa lui Marian Sarbu si cu ajutorul domnului Sorin Fodoreanu. Proiectul s-a cladit in jurul personajului principal, solista trupei-Bianca Anghel. Pentru Bianca, cea care isi dorea de mult pe langa actorie si o cariera muzicala, intalnirea cu Marian Sarbu a fost decisiva. In afara povestii de dragoste care se va incheia si cu o casatorie, Marian Sarbu a fost omul-cheie, cel care a crezut in talentul Biancai si care a facut tot posibilul ca acest material sa iasa si publicul sa cunoasca o voce ce aminteste de marile soliste de muzica usoara din trecut regretata Mihaela Runceanu de exemplu.
A fost nevoie de rabdare, daruire, munca, uneori lacrimi, a fost nevoie de un an de zile in Studioul Stage Expert impreuna cu Felix Radulescu, de oameni de bine cum ar fi Sorin Fodoreanu, de prieteni si sustinatori morali si materiali. Pentru promovarea acestui dublu album „Pentru ca te iubesc” s-a realizat un shooting professional cu Florin Radu si s-a filmat un videoclip in Studiourile Stage Expert, unde a lucrat o echipa de mare clasa si profesionalism.
Ce vrem sa realizam cu albumul „Povestiri din Bucuresti”? Vrem sa readucem cu ajutorul cantecelor de altadata parfumul Bucurestiului, al micului Paris. Am ales slagare nemuritoare, am pus putina pasiune si un pic de suflet si am interpretat aceste piese intr-o maniera clasica si totusi atat de actuala pentru a le darui acestei noi generatii, care in tumultul vietii a uitat sa mai fie romantica sau sensibila.
Albumul „Pentru ca te iubesc” nu se vrea un material comercial care sa sparga topurile de dragul vanzarilor, ci se vrea o declaratie de dragoste, un mesaj de iubire pentru toate varstele, fiind dedicat tuturor celor care au suferit sau din contra, au renascut prin iubire.
Iubirea nu are varsta si nici limite. Asa cum toti marii poeti, scriitori, muzicieni ai lumii au slavit iubirea asa si noi o facem, la o scara mult mai mica desigur. Si noi iubim. Suntem siguri ca oricine va asculta albumul se va identifica macar o data in muzica si in versurile lui. De ce iubire? Pentru simplul fapt ca iubirea este un motiv temeinic ca sa-ti doresti sa traiesti.
Componenta ExclussiV: Bianca Anghel-solist vocal, Marius Vernescu-keyboards, piano, e-drums, synthetisers, Marian Sarbu-keyboards,e-drums, synthetisers
Bianca Anghel
„M-am nascut la 12 martie 1978, in judetul Caras-Severin, Resita, din parinti artisti: tatal, Emil Anghel, saxofonist de exceptie si mama absolventa a liceului de Coregrafie la Cluj, timp de 25 ani balerina a Teatrului de Revista Constantin Tanase. Am mostenit talentul parintilor, asa ca pot spune cu mana pe inima ca n-am facut mari eforturi in acest sens, totul a venit cu usurinta, din pasiune. Ca orice copil, inca de la gradinita am participat la toate serbarile posibile. Nu am fost un spirit competitiv si ambitios, dar lucrurile deosebite si realizarile nu au intarziat sa apara. Pasiunea pentru muzica a prins contur in liceu, liceul cu profil Italian „Dante Aligheri” unde, pe langa insusirea unor limbi importante ca engleza si italiana, am facut parte din formatia liceului „Ci ciamo”, cu care am avut diverse concerte si aparitii TV, atat pentru publicul roman cat si pentru minoritatea italiana. Desi muzica a fost mereu pe primul plan, alegerea finala a fost actoria.
Au urmat 4 ani in cadrul Facultatii de Arte Hyperion, sectia actorie, unde, alaturi de profesori ca Rodica Mandache, Eusebiu Stefanescu si alti profesori licentiati in: teatru universal-Silvia Cucu, teatru romanesc, regretatul profesor Dem Teodorescu, canto-Constanta Campeanu etc. am intrat in lumea magnifica a teatrului. In toti acesti ani petrecuti in facultate am sustinut alaturi de colegi si profesori o serie de spectacole atat in tara cat si in strainatate. Personajele interpretate au fost in general dramatice si de forta in contra-amploare cu fizicul meu, o miniona copilaroasa cu o voce puternica.
Roluri interpretate: Katarina-Imblanzirea Scorpiei W.Shakeseare), Tess-Tess D’Uberville Thomas Hardy). Cel mai important a fost rolul de licenta, un rol de compozitie si anume: ,,Draga Elena Sergheeveea” de Ludmila Razumovskaia. Am absolvit cu nota 10.
Concurs de angajare am sustinut la un singur teatru, cel in care am copilarit alaturi de mama, teatrul unde am visat sa ajung de mica si cand spun asta vorbesc despre singurul teatru de revista din Bucuresti:
,,Constantin Tanase”. M-au primit ca un membru al familiei si eu la randul meu ma simteam ca intr-o familie. Eram actrita, jucam alaturi de monstrii sacrii ai teatrului de revista pe care ii mentionez intr-o ordine pur aleatorie: Al.Arsinel, Stela Popescu, Cristina Stamate, Paula Radulescu, Ortansa Stanescu, cuplul de umoristi inegalabili Nae Lazarescu si Vasile Muraru, dar si generatia tanara care totusi promite
enorm: Valentina Fatu, Liliana Mocanu, Cristi Simion, Nae Alexandru, Monalisa Basarab si bineinteles cantaretii Adrian Enache si Gabriel Dorobantu, doi mari artisti.
Am sustinut roluri mici si mari, am si cantat in majoritatea spectacolelor puse in scena cu pasiune si cu mare profesionalism de regizorul Bitu Falticineanu, maestrul generatiei de aur, unul dintre oamenii care au crezut in mine de la inceput. Spectacole jucate: „Te astept diseara pe Lipscani”, „Doi baieti cu sticleti”, „Pofta buna la Tanase”, „Mama Boema”, „Bufonii Regelui”, „O Seara la Tanase”, dar si in spectacolele de copii: „Bimbo”, „Pantera Roz” si „Gulliver in tara miticilor”.
Am participat la o serie de emisiuni televizate ca actrita si cantareata: „Stele de 5 stele”,”Genialii”,”Teo”, „Garsoniera lui Maruta”Â…Â….
Am avut onoarea de a participa la Sala Palatului la incredibilul spectacol „In memoria Dan Spataru” alaturi de monstrii sacrii, cu un moment scris ireprosabil si sensibil de autorul de texte Nae Lazarescu.
Desi am ales actoria, nu am tradat muzica si nici pe mine insami. Cu ajutorul unor oameni de suflet si al iubitului meu Marian Sarbu, am reusit sa scot primul dublu album.
Piese vechi, nemuritoare, interpretate intr-o maniera moderna, muzica usoara, o muzica care eu cred ca va reveni in forta si un album cu piese ce ne apartin.
Atat pana acum, mult sau putin, nu stiu. Am sperante mari in viitor, noi albume, imi doresc ca muzica mea sa ajunga la sufletele oamenilor si imi mai doresc ca intr-o zi copii mei sa fie mandri de mine la fel cum am fost eu de ai mei parinti.”
Marian Sarbu zis Sefu
S-a nascut la 29 iulie 1960, in Bucuresti, a absolvit liceul „Dimitrie Cantemir” si apoi Institutul de Constructii. Nascut sub zodia Leului, Marian a fost inca de copil o personalitate puternica, inventiva si pragmatica. A iubit muzica de mic, facand parte la vremea aceea din formatiile din scoala generala, din liceu sau din facultate. Iubitor de frumos si arta, Marian nu s-a orientat spre muzica, firea lui fiind mai degraba echilibrata si riguroasa decat boema. Spirit competitiv si incapatanat, lider inascut, Marian si-a dezvoltat in timp o afinitate pentru afaceri. Se pare ca unii oameni au acest simt al afacerii, iar el este cu siguranta unul dintre ei.
Intalnirea la varsta de 25 ani cu marele actor Ion Marinescu a fost pentru Marian Sarbu un punctl culminant. Din aceasta prietenie, inginerul Sarbu a reusit sa trezeasca la viata artistul din el. Se pare ca un bun matematician poate fi deopotriva si un mare artist, iar atat in tara cat si in strainatate avem o gramada de exemple de artisti, scriitori, muzicieni care aveau cu totul si cu totul alte meserii.
Colaborarea si prietenia lui Marian cu marele actor Ion Marinescu s-a conscretizat prin infiintarea de catre acestia a primului teatru particular de dupa Revolutie, in 1990, unde Marian pe langa rolul de manager, a urcat pe scena si in calitate de actor. Impreuna cu alti artisti, au jucat in numeroase spectacole prin tara, iar aceasta experienta a fost ce-l mai important cadou pe care i l-a facut marele actor.
Au urmat ani dedicati afacerilor, iar apoi totul a culminat cu deshiderea unei afaceri proprii, unde Marian s-a inconjurat de artisti mari care i-au redeschis pasiunea pentru muzica. In 2005 Marian a pus bazele unei trupe alaturi de prietenul sau, pianistul Marius Vernescu si de femeia de care s-a indragostit, actrita Bianca Anghel.
Nimic nu poate fi mai frumos decat sa intelegi pasiunea si sa impartasesti aceeasi dragoste pentru muzica cu femeia de langa tine.
Astfel, proiectul ExclussiV ii apartine, si prin el Marian Sarbu, zis ,,Sefu” demonstreaza ca talentul si pasiunea pentru arta nu cer diplome si trofee, cu talent si daruire te nasti, restul e istorie.
Marius Vernescu
Nascut la Bucures,ti, la 6 iulie 1972, Marius Vernescu a început studiul pianului la 7 ani, a urmat Liceul de Muzica „Dinu Lipatti” s,i a fost student al Universitat,ii Nat,ionale de Muzica din capitala timp de doi ani. Între timp, a început sa se afirme ca pianist de jazz, colaborînd cu Garbis Dedeian, Tudy Zaharescu, Anca Parghel, Emil Soumah, prin cluburi, dar s,i la festivaluri precum cele de la Sibiu, Bras,ov, Ias,i, Costines,ti, Timis,oara s,i peste hotare, la Corinthos s,i Atena, sau la Budapesta. A urmat plecarea la studii, în stra ina tate, apoi revenirea în România. Ca o reconfirmare inclusiv în t,ara natala a valorii pianistului român, lui Marius Vernescu i s-a înmînat în cadrul Galei Premiilor de Jazz pe anul 2002, Premiul pentru cea mai valoroasa performant,a externa a unui muzician român.
Tracklist „Pentru ca te iubesc”:
CD1 CD1
1. I cried
2. Fata stie ce vrea
3. Prima oara
4. Dor
5. A trecut atata timp
6. Pentru ca te iubesc
7. Ramai
8. Intoarce-te
9. Spune-mi iubire
10. Numai eu
11. Esti iubirea mea feat Adrian Enache
Bonus-videoclipul piesei „I cried”
Tracklist „Povestiri din Bucuresti”:
CD 2
1. Fetitele din Bucuresti/Suflet candriu de papugiu
2. Trurli
3. Ce cauti tu in viata mea
4. Hai cosar, cosar
5. Du-ma acasa mai tramvai
6. Ce bine-I langa tine
7. Cel mai frumos tango
8. De-ar fi sa vii
9. Lalele
10. Merit eu
11. Salcia