Solista a postat reţeta pe blogul ei, www.elliewhite.ro, spunând: “Acum 4 ani am decis să devin vegetariană şi am reuşit asta fără mari probleme. A devenit un mod de viaţă pentru mine, însă, în perioada sarcinii, medicul mi-a recomandat să consum ocazional şi carne pentru că face bine bebeluşului.
M-am gândit să postez reţete sănătoase pe care eu le pregătesc în perioada când sunt însărcinată. Aceasta este prima pe care v-o recomand.
Salata energizantă
Pentru o abordare diferită a salatei tradiţionale, încercaţi o salată de pepene roşu, rucola, brânza feta (sau orice altă brânză pasteurizată) şi mentă.
Ingrediente (pentru 2-4 persoane):
1/2 ceapă roşie medie, tăiată mărunt.
2 linguri de suc de lime sau lămâie.
1 lingură de ulei de măsline extra-virgin.
8-10 măsline negre (eu prefer Kalamata) tăiate mărunt.
1 1/2 cană de pepene roşu tăiat în triunghiuri mici.
1 1/2 cană de rucola
1/4 cană de mentă proaspătă, tăiată mărunt.
1/3 cană de brânză feta tăiată cubuleţe mici.
Preparare:
1. Într-un bol combinaţi ceapa, sucul de lămâie, uleiul şi măslinele, apoi amestecaţi până ce toate sunt combinate, iar ceapa este acoperită bine de ulei.