Echipa Romaniei invinsa de cea a Israelului

Apropo.ro / 25.04.2002, 09:31
Echipa Romaniei invinsa de cea a Israelului
Echipa României de Cupa Federației a fost învinsa, miercuri, cu scorul de 2-1, de reprezentativa Israelului, într-o partida din cadrul turneului din Antalya contînd pentru grupa I a Zonei Euro/Africane. Liana Balaci și Magda Mihalache au fost învinse în meciurile de simplu de

Echipa României de Cupa Federației a fost învinsa, miercuri, cu scorul de 2-1, de reprezentativa Israelului, într-o partida din cadrul turneului din Antalya contînd pentru grupa I a Zonei Euro/Africane.

Liana Balaci și Magda Mihalache au fost învinse în meciurile de simplu de jucatoarele israeliene, dar cuplul român Balaci-Mihalache a cîștigat partida de dublu.

Formația României va întîlni, joi, reprezentativa Olandei, în timp ce vineri, în ultima partida a grupei, jucatoarele românce vor juca împotriva selecționatei din Bosnia-Herțegovina.

La turneul din Antalya participa 16 echipe: Belarus, Israel, Slovenia, Bosnia-Herțegovina, Luxemburg, Turcia, Bulgaria, Ucraina, Olanda, Estonia, Polonia, Iugoslavia, Georgia, Portugalia, Grecia și România.

Acestea au fost împarțite în patru grupe, a cîte patru formații, urmînd sa joace dupa sistemul fiecare cu fiecare. Ocupantele primelor doua locuri din fiecare grupa se vor întîlni în cadrul unor partide eliminatorii, cele patru echipe învingatoare urmînd sa joace, în luna iulie, împotriva a patru formații ce au fost învinse în primul tur al Grupei Mondiale pentru stabilirea echipelor care vor promova/retrograda din Grupa Mondiala.

Sursa: www.mediafax.ro