Echipa de volei Midia Navodari a fost desfiintata

Apropo.ro / 11.04.2002, 10:00
Echipa de volei Midia Navodari a fost desfiintata
Echipa masculina de volei Midia Navodari, care a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (25-20, 25-16, 25-18), formația Cimentul Fieni, într-un meci contînd pentru ultima etapa a campionatului național, a fost desființata. Formația Midia Navodari a disputat,

Echipa masculina de volei Midia Navodari, care a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (25-20, 25-16, 25-18), formația Cimentul Fieni, într-un meci contînd pentru ultima etapa a campionatului național, a fost desființata.

Formația Midia Navodari a disputat, miercuri, ultimul sau meci, dupa ce conducerea Clubului Sportiv Midia a decis, în urma cu mai multe luni, desființarea echipei în cazul în care pîna la sfîrșitul sezonului 2001-2002 nu se va gasi un sponsor.

Hotarîrea privind desființarea echipei a fost luata din cauza lipsei unui buget necesar performanței, a lipsei sprijinului din partea Consiliului Local Navodari și a refuzului noilor proprietari ai Combinatului PetroMidia, firma Rompetrol, de a susține financiar echipa de volei. Cu toate acestea, cei noua componenți ai echipei au acceptat sa evolueze fara plata salariilor pîna la sfîrșitul acestui sezon competițional, cu condiția ca, în cazul în care formația va fi desființata, sa fie declarați liberi de contract.

În urma rezultatului de miercuri, formația Midia Navodari a ocupat poziția a șaptea în clasamentul final al Diviziei A. În cei patru ani de cînd a evoluat în prima divizie a campionatului național, formația Midia Navodari a participat la ediția 2000-2001 a Top Teams Cup, Grupa a VII-a, a disputat finala Cupei României în sezonul 1999-2000 și a ocupat locul 4 în Divizia A, sezonul 1999-2000.

Sursa:www.mediafax.ro