Echipa de tineret a României a învins Insulele Fiji

Apropo.ro / 22.06.2002, 14:15
Echipa de tineret a României a învins  Insulele Fiji
Echipa de rugby tineret a României a învins, vineri, la Johannesburg, cu scorul de 28-26 (11-11), reprezentativa Insulelor Fiji, într-o partida din cadrul ultimei etape a grupelor Cupei Mondiale, care se desfașoara în Africa de Sud, informeaza www.rugby.ro Jucatorii români au reușit

Echipa de rugby tineret a României a învins, vineri, la Johannesburg, cu scorul de 28-26 (11-11), reprezentativa Insulelor Fiji, într-o partida din cadrul ultimei etape a grupelor Cupei Mondiale, care se desfașoara în Africa de Sud, informeaza www.rugby.ro

Jucatorii români au reușit sa revina și sa cîștige partida cu Fiji, dupa ce au fost conduși cu scorul de 26-16. Românii au înscris eseul victoriei în ultimul minut de joc.

Selecționata României a obținut, astfel, prima victorie la actuala ediție a Cupei Mondiale, în precentele partide jucatorii români fiind învinși de Africa de Sud (135-0) și Australia (135-3).

Formația României a încheiat grupa cumulata C/B pe poziția a cincea, cu cinci puncte: patru pentru victorie și unul bonus pentru ca a înscris patru eseuri.

România va juca pentru locurile 9-12 cu învinsa din partida Japonia – Italia.

MEDIAFAX