Dragoș Coman, medalie de bronz la CE de natație

Apropo.ro / 11.05.2004, 09:37
Dragoș Coman, medalie de bronz la CE de natație
Înotatorul Dragoș Coman a obținut, luni, medalia de bronz în proba de 400 metri liber din cadrul Campionatelor Europene de natație de la Madrid, cu timpul de trei minute, 49 de secunde și 52 de sutimi, informeaza AFP. Pe locul întîi s-a clasat sportivul

Înotatorul Dragoș Coman a obținut, luni, medalia de bronz în proba de 400 metri liber din cadrul Campionatelor Europene de natație de la Madrid, cu timpul de trei minute, 49 de secunde și 52 de sutimi, informeaza AFP.

Pe locul întîi s-a clasat sportivul italianul Emiliano Brembilla (3 minute, 49 secunde, 14 sutimi), locul al doilea revenindu-i rusului Yuri Prilukov (3 minute 49 secunde și 51 de sutimi).

Înotatoarea Diana Mocanu a ratat calificarea în finala probei de 200 de metri spate din cadrul Campionatelor Europene de natație de la Madrid, obținînd cel mai slab timp al semifinalelor, informeaza postul România 1.

Mocanu, dubla campioana olimpica la Jocurile Olimpice de la Sydney, nu a îndeplinit baremul de calificare la JO de la Atena, de doua minute, 13 secunde și 58 de sutimi.

Înotatoarea Beatrice Cîșlaru s-a clasat pe locul cinci în finala probei de 400 de metri mixt, cu timpul de patru minute, 49 de secunde și 37 de sutimi.

Mediafax