Dr. Oz: 5 sfaturi pentru o piele catifelată

De: Nicoleta Nicolae / 03.02.2015, 12:00
Dr. Oz: 5 sfaturi pentru o piele catifelată
Dr. Oz ne pregăteşte pielea pentru primăvara. Specialistul în sănătate şi frumuseţe, veşnic preocupat de aceste aspecte, ne învaţă astăzi ce ar trebui să facem pentru ca pielea noastră să arate impecabil în acest sezon.

Smoothie verde pe stomacul gol

Lapte de cocos, spanac, iarbă de grâu pudră, orz verde, ananas proaspăt, ghimbir, măr şi o jumătate de lămâie… aşa ar trebui să arate micul dejun. Încearcă să consumi acest preparat o perioadă de timp şi ai să vezi ce frumos va arăta pielea ta.

Scoarţă de pin de două ori pe zi

Te confrunţi cu petele pigmentare? Dr. Oz spune că dacă consumi extract din scoarţă de pin pielea ta va fi curata şi strălucitoare. De ce? Cel care face minunea este Pycnogenolul.

Exfoliere cu zat de cafea

Frumusetea pielii depinde si de modul in care faci exfolierea. Dr. Oz ne recomanda ca inainte sa aplicam cremele hidratante sau anticelulitice este foarte important sa facem o exfoliere corecta. Cea mai buna solutie pe care ar trebui sa o folosesti este produsa din zat de cafea, putina cacao si ulei de masline. Maseaza bine cu acest produs zona afectata de celulita, lasa sa actioneze 10 minute, iar la final indeparteaza cu apa calduta.

Epilarea definitiva

Încearca să scapi pentru totdeauna de părul nedorit. Dr Oz recomanda tratamentul Gentle Max Pro, foarte eficient impotriva parului si extrem de „atent” cu pielea ta in timpul tratamentului. „Tratamentul cu Gentle Max Pro asigura o epilare rapida si garanteaza sanse minime de reaparitie a firelor de par nedorite”, explica chirurgul plastician Renert Gad.

Baie cu alge marine

„Baile de alge marine stimuleaza metabolismul, ajutand astfel la eliminarea toxinelor”, explica Dr. Oz. Pune o mana de alge marine intr-un saculet textil pe care il introduci in apa calduta. Cand apa devine maronie, este gata sa o folosesti.