Dovlecei la cuptor

18 10. 2006, 13:39
Ingrediente pentru 4 porții 3 dovlecei, 4 roșii, ceapa verde, 100 g branza de oi, 1 legatura marar, 3 linguri smantana, ulei, sare, piper. Preparare Dovleceii se taie rondele și se "înmoaie" pe foc, în puțin ulei. Într-un vas ter­mo­rezistent, se așaza straturi

Ingrediente pentru 4 porții
3 dovlecei, 4 roșii, ceapa verde, 100 g branza de oi, 1 legatura marar, 3 linguri smantana, ulei, sare, piper.

Preparare
Dovleceii se taie rondele și se „înmoaie” pe foc, în puțin ulei. Într-un vas ter­mo­rezistent, se așaza straturi alternative de dovlecei, felii de roșii, ceapa tocata, branza rasa. Se acopera cu smantana și marar și se rumenește la cuptor 20 de minute.

Acasa Magazin