,,Experienţa din bucătăria > a fost la fel de frumoasă ca cea din Asia, dar şi la fel de grea. Credeam că va fi un moment distractiv şi că ne vom juca împreună fix ca în bucătăria noastră, numai că atmosfera la de bancul de lucru poate fi la fel de tensionată ca într-o cursă. A fost o presiune uriaşă, dat fiind faptul că totul era contratimp, fix ca misiunile pe care le-am avut de îndeplinit în Asia, iar timpul…foarte puţin. Dar ne-am mobilizat, ne-am simţit excelent şi le mulţumim celor trei chefi care au jurizat o farfurie cu un plating…special. Despre ce este vorba..şi dacă am luat sau nu cuţitele, veţi vedea curând.”, a declarat artistul.
Şi pentru că cel de-al cincelea sezon al emisiunii este construit în jurul poveştilor trăite de concurenţii, cei doi vor vorbi în exclusivitate cu cei trei juraţi despre cea mai dură aventură la care au luat parte împreună. Pentru amândoi, ,,Asia Express” a fost un proiect unic, ce i-a provocat zi de zi să îşi testeze limitele şi să iasă din zona de confort. Tocmai de aceea, cei doi au acceptat provocarea ,,Chefi la cuţite”, convinşi fiind de faptul că pot face o figură bună şi într-un show culinar, din moment ce au reuşit să supravieţuiască maratonului asiatic, cu doar 1 Euro pe zi. Cei doi le-au împărtăşit juraţilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu cele mai inedite detalii din experienţa pe care au trăit-o, dar au vorbit şi despre ,,deliciile” asiaticilor pe care au fost nevoiţi să le mănânce, sau chiar să le gătească. Balutul, oul fertilizat cu un embrion aproape dezvoltat în interior sau carnea de şarpe pe grill au fost doar două dintre preparatele bizare încercate la ,,Asia Express”.
Cu ce farfurie îi vor impresiona cei doi pe juraţi şi ce ingrediente speciale vor include aceştia în reţeta lor, telespectatorii Antena 1 vor vedea în noul sezon ,,Chefi la cuţite”, ce are premiera pe 9 şi 10 aprilie, de la ora 20:00.