Dinamo Bucuresti – HCM Constanta, scor 26-30

Apropo.ro / 02.06.2004, 11:09
Dinamo Bucuresti - HCM Constanta, scor 26-30
Echipa Dinamo Romconstruct București a fost învinsa, marți, pe teren propriu, cu scorul de 30-26 (16-14), de formația HC Municipal Constanța, în primul meci al finalei Ligii Naționale de handbal masculin. Cei mai buni marcatori de la Dinamo au fost Rareș

Echipa Dinamo Romconstruct București a fost învinsa, marți, pe teren propriu, cu scorul de 30-26 (16-14), de formația HC Municipal Constanța, în primul meci al finalei Ligii Naționale de handbal masculin.

Cei mai buni marcatori de la Dinamo au fost Rareș Fortuneanu (5 goluri), Gabriel Armanu (4 goluri), Dorin Purcarea, Marian Cozma și Eliodor Voica (cu cîte 3 goluri).

De la formația HCM Constanța, cele mai multe goluri au fost reușite de Florin Nicolae (8), Marius Stavrositu (7 goluri), Silviu Baiceanu (6) și Mihai Timofte (5).

Dupa meci, antrenorul echipei bucureștene, Ion Mocanu, a declarat ca titlul înca se joaca. „Daca titlul va fi cîștigat de HCM Constanța, pot spune ca îl cîștiga meritat”, a spus Mocanu.

La rîndul sau, antrenorul formației HCM Constanța, Aihan Omer, a declarat ca finala nu este jucata. „Mai sînt doua meciuri, iar Dinamo este o echipa redutabila în deplasare. Vom încerca sa cîștigam un meci din cele doua de acasa, unde vom avea și avantajul terenului propriu. Sper sa jucam la fel de bine și în celelalte doua partide”, a spus Aihan Omer.

Portarul echipei constanțene, Ionuț Stanescu, considera, de asemenea, ca finala nu s-a jucat la București. „Dinamo și HCM sînt echipe de valori apropiate și nu cred ca s-a jucat aici finala. Daca vom cîștiga și la Constanța, devenim campioni”, a spus Stanescu.

Echipa HCM Constanța a fost susținuta de cîteva zeci de suporteri, veniți la București cu patru autocare.

Mediafax