În 2011 venea de pe băncile Conservatorului din Chişinău, pregătit să cucerească România. Şi a reuşit alături de ceilalţi 19 membrii ai trupei fenomen Lala Band. Acum, Dima vrea să- şi încerce norocul şi în business, transformând pasiunea sa pentru sushi într-o afacere. Tânărul din Lala Band s-a documentat în privinţa preparării acestui fel de mâncare şi şi-a testat cu succes îndemânarea pe prieteni.
FOTO: Arhiva personala
“Sushi e mâncarea mea preferată. Am încercat prima dată sushi în Moscova, acum mai mulţi ani. De atunci am o relaţie specială cu bucătăria japoneză. Am studiat şi am învăţat să pregătesc sushi, obişnuiesc să le pregătesc şi prietenilor mei, însă acum am am avansat, am deschis un restaurant de profil, Chico Chillout. Ideea o aveam de multă vreme, dar am implimentat-o spontan cu un prieten de-al meu, pe care îl cheamă tot Dima. Suntem amândoi pasionaţi de sushi. Locaţia am căutat-o mult, cam vreo 4 luni, dar am reuşit să găsim locul potrivit. Amenajarea a durat cam vreo o lună, iar tot decorul este făcut de noi”, povesteşte Dima.
FOTO: Arhiva personala
Dima promite ca fiecare experienţă la restaurantul său va fi una inedită: “Preparam sushi cu cele mai proaspete ingrediente. De asemenea, preparam şi mâncare europeană în sosuri pregătite special de bucătarul nostru. Avem muzică lounge şi seri acustice de chitară, saxofon şi pian. Facem şi livrări, câteodată preiau chiar eu comanda şi fac livrarea. Vor exista şi seri speciale când voi găti personal în faţa clienţilor”, mai spune el.