Are un program extrem de încărcat, pentru că filmările pentru
telenovela de la Acasă TV încep dimineaţa şi se termină seara. Aşa
că Diana nu găteşte foarte des însă, atunci când are timp, o face
cu plăcere. De altfel, şi-a cucerit soţul cu o… negresă! Nu
vorbim de vreo femeie de culoare, ci de prăjitura delicioasă cu
multă cacao. Pe lângă dulciurile tradiţionale, actriţa se va ocupa
şi de masa de Crăciun. „Vom petrece în familie şi voi găti un
muşchiuleţ de porc împănat cu usturoi şi bacon, servit cu o
garnitură de cartofi cu rozmarin”, ne-a declarat actriţa. Probabil
că şi Moşul va fi cucerit cu un asemenea ospăţ!
Muşchiuleţ împănat cu usturoi şi bacon
Ingrediente: 1 kg muşchi de porc, 50 g bacon feliat, 2-3
căţei de usturoi, tăiaţi felii subţiri, 200 ml apă, 50 ml ulei,
cimbru, rozmarin, frunze proaspete de salvie, sare şi piper
măcinat.
Mod de preparare: Se crestează muşchiul, se împănează pe
alocuri cu usturoi şi bacon şi se condimentează, după gust, cu
sare, piper, cimbru, busuioc şi rozmarin. Carnea, astfel preparată,
se pune într-o tavă cu frunze proaspete de salvie, în care se
toarnă puţin ulei şi o jumătate de cană de apă şi se bagă în
cuptorul încins. Iar pentru garnitură, e nevoie de 5-6 cartofi
care, după ce au fost curăţaţi, se taie în bucăţi mai mari, se
condimentează cu sare, piper şi rozmarin. Se pun într-o tavă, se
stropesc cu puţin ulei de măsline şi suc de roşii, se adaugă şi
câteva frunze de rozmarin proaspete şi se bagă în cuptorul
încins. După 20 minute, garnitura este gata!