Diamantul încrustat pe monopostul Jaguar a disparut

Apropo.ro / 25.05.2004, 10:00
Diamantul încrustat pe monopostul Jaguar a disparut
Un diamant încrustat pe partea din fața a monopostului Jaguar condus de Christian Klien la Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco a disparut, duminica, dupa accidentul în care a fost implicat pilotul austriac. Potrivit publicațiilor "The Times" și "The Sun",

Un diamant încrustat pe partea din fața a monopostului Jaguar condus de Christian Klien la Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco a disparut, duminica, dupa accidentul în care a fost implicat pilotul austriac.

Potrivit publicațiilor „The Times” și „The Sun”, diamantul era estimat la aproximativ 200.000 de euro. 

Monopostul a parasit pista la un minut de la începerea cursei, dupa ce, în virajul Mirabeau, a fost implicat într-un accident.

Oficialii echipei Jaguar au anunțat ca este posibil ca diamantul sa fi fost recuperat de un spectator în momentul în care monopostul se afla la marginea pistei. De asemenea, ei nu exclud și ipoteza ca diamantul sa fi fost pulverizat în timpul accidentului.

Cele doua monoposturi ale echipei Jaguar, conduse de Christian Klien și Mark Weber aveau încrustate cîte un diamant, pentru a face publicitate filmului Ocean’s Twelve. Pelicula are ca subiect furtul unor diamante, din distribuție facînd parte Brad Pitt, George Clooney și Julia Roberts.

Mediafax