Despre mâncăruri şi vinuri cu Chef Sorin Bontea

De: Cătălina Matei / 22.12.2016, 16:12
Despre mâncăruri şi vinuri cu Chef Sorin Bontea
“Bun îi vinul ghiurghiuliu” dacă ştii să-l bei cum trebuie. Cheful Sorin Bontea vine cu sfaturi utile despre mâncăruri şi vinurile potrivite.


„Vinul alb merge cel mai bine cu tot ce înseamnă carne albă, cu paste şi peşte. Vinul roşu, cum ar fi Pinot Noir, cel mai light dintre toate vinurile roşii, e recomandat cu pastele cu sos de roşii, la curcan şi la somon. Vinurile roşii Merlot şi Cabernet merg cel mai bine cu cărnurile roşii, vânat, porc, miel, vită. Iar pentru brânzeturi, merge orice vin, mai puţin cele pentru desert. Asta depinde însă şi de brânzeturi, pentru că acestea pot fi dulci, tari, sărate etc..” ne-a mărturisit juratul.

Dacă vrei un vin bun la preţuri promoţionale, intră pe www.unvinpezi.ro!