Desert cu budinca

24 07. 2006, 12:25
Ingrediente pentru 4 porții 1 mar, 1 para, 2 smochine, 1 gutuie, 6 capșune, 100 ml coniac, 1 plic de praf cu budinca de vanilie, 500 ml lapte, 2 linguri zahar. Preparare Marul, para și gutuia se curața de coaja și semințe și se taie felii. Se așaza

Ingrediente pentru 4 porții
1 mar, 1 para, 2 smochine, 1 gutuie, 6 capșune, 100 ml coniac, 1 plic de praf cu budinca de vanilie, 500 ml lapte, 2 linguri zahar.

Preparare
Marul, para și gutuia se curața de coaja și semințe și se taie felii. Se așaza toate fructele într-un vas uns cu puțin unt, se stropesc cu coniac și se pun la cuptor. Se lasa pana cand se înmoaie. Separat, se prepara budinca de vanilie, urmand indicațiile de pe pachet. Se toarna calda peste fructele coapte. Se servește dupa racire.

Acasa Magazin