Delicii aromate la Universitate (Poze)
Dupa renovarea pasajului de la Universitate, acesta a stat multa
vreme gol, facandu-ne sa tanjim dupa vremurile in care ne opream la
un sandwich si-o cafea cu prietenii, intre doua drumuri.
Ei bine, s-a deschis primul local din pasaj: Cioco-parfetaria „Silvian”, ce te asteapta cu
numeroase produse delicioase si, in ciuda locatiei
ultracentrale, la preturi OK.
De exemplu, prajituri precum „Nadine”, „Mari” sau „Francesca”
(da, exact ca filmul in care joaca Monica
Barladeanu) pot fi achizionate la 5 lei, iar un kilogram de
tort facut din parfait costa 60 de lei.
Parfait-ul este un desert rece facut din sirop de zahar,
oua si frisca, cu diferite adaosuri de fructe si arome. O
calitate esentiala este suprapunerea straturilor de ingrediente,
ceea ce duce la un melanj irezistibil de gusturi.
Cioco-parfetaria Silvian iti ofera momentan sase
sortimente de parfait si numeroase combinatii de
prajituri/fursecuri, promitand sa mai aduca cel putin patru tipuri
de parfait pana in decembrie.
Primavara va fi dulce in pasajul Universitatii: echipa de la
„Silvian” va recruta cele mai frumoase fane ale dulciurilor din
Bucuresti si le va oferi ocazia sa defileze in rochii
facute 100% din ciocolata, in fata trecatorilor.
Daca va ploua in gura, de vina este poza
de mai sus 🙂
Choco-parfetaria din Pasajul Universitate,
ii asteapta pe pofticiosi