Dana Nălbaru aşteaptă cel de-al doilea copil!

De: Nicoleta Nicolae / 17.01.2015, 09:00
Dana Nălbaru aşteaptă cel de-al doilea copil!
Fosta membră a trupei Hi-Q este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Cântăreaţa Dana Nălbaru are o familie frumoasă alături de Dragoş Bucur, împreună cu care are o fetiţă (Sofia). Anunţul că aşteaptă „să vină barza” a doua oară a fost făcut de artistă pe blogul personal.

“La opt ani după ce a adus-o pe lume pe Sofia, vedeta este din nou însărcinată. Anunţul a fost făcut de artistă pe blogul său. Cele câteva zile la Istanbul au fost pline de veselie şi lucruri noi. A fost o mini vacanţă grozava însă, când ne-am întors eu am simţit oboseala şi frigul. Ninsese acolo şi de vreo două ori mi-a fost cam răcoare aşa că, odată ajunsă acasă am început sa am dureri puternice in zona abdomenului inferior si, timp de cateva zile am stat la pat si pe la doctor. Recunosc ca m-am cam speriat si mi-am facut tot felul de ganduri desi medicul mi-a dat asigurari (dupa ce m-a consultat) ca nu am de ce sa ma tem. De ani de zile astept sa se intample iar minunea si, dupa o sarcina pierduta acum doi ani, nu puteam sta prea linistita. Din fericire, durerile au trecut şi sunt în formă acum. :)”, a scris Dana pe blog.

„Doar ce am trecut de primul trimestru de sarcina. Mai avem ceva drum de parcurs, stiu ca urmeaza o perioada foarte frumoasa si o asteptam cu nerabdare. Eu si toti cei dragi mie. Burtica mea se vede deja si lucrul asta ma mira foarte tare pentru ca-mi amintesc ca atunci cand eram insarcinata cu Sofia abia la cinci luni a inceput sa se vada. De altfel, totul e diferit… de la felul in care ma simt din punct de vedere fizic, pana la felul in care privesc perioada de dupa nastere. S-au schimbat si preferintele culinare, nici cafea nu mai pot bea, deja a trecut perioada de greturi (la prima sarcina nu m-am putut ridica din pat vreo patru luni din cauza asta) si sunt foarte activa. In 8 ani, cat au trecut de la nasterea Sofiei, s-au schimbat muuulte si cred ca e firesc sa fie totul atat de diferit. Vad acest lucru ca pe un lucru pozitiv pentru ca am fost pe plus in anii acestia si ma uit cu incredere la viitor. Mai ales cand stiu ca Sofia e atat de fericita ca va avea, in sfarsit, un fratior sau o surioara. In perioada care urmeaza ma ocup de proiectul cu cantece si povesti pentru copii (nu am scris inca nimic despre asta, stiu), de Sofia si de mine. Nu neaparat in ordinea asta. 🙂 Ar fi multe de scris si despre sarcina, si despre toate lucrurile pe care le fac si le simt dar unele vreau sa ramana ale mele si ale familiei mele. Primesc vesti de la cei care citesc ceea ce scriu eu din cand in cand aici si care ma roaga sa spun mai multe, mai des si recunosc ca sunt tentata uneori sa dezvalui tot dar imi amintesc repede ca nu toti oamenii sunt bine intentionati.Cam atât deocamdată. Promit ca revin curand cu vesti!. A, si pentru ca tot suntem in perioada în care vorbim de copii si pentru ca am spus de-atatea ori ca nimic nu-i intamplator, iată cum un proiect ca PEDIMAP.RO ma ajuta sa fiu si mai linistita in ceea ce priveste viitorul de după naştere”, a mai scris Dana pe blog.