Dan Bordeaianu, campion la Karting

De: Nicoleta Nicolae / 18.11.2013, 08:00
Dan Bordeaianu, campion la Karting
Actorul a urcat pe podium la masculin şi la echipe în cadrul primei ediţii a Cupei „La volan”.

Dan Bordeianu este un artist plin de surprize. Actorul, cunoscu mai ales din telenovelele în care a jucat la postul ACASĂ, a participat în acest week-end la prima ediţie a Cupei „La Volan”, organizată pe circuitul de la Amckart. Pentru Dan, aşa cum i-a mărturisit Anei Cristina Călin, prezentatoarea emisiunii „La Volan”, difuzată sâmbătă, de la 10.30, la Digi24, a fost vorba doar despre… distracţie. “E o competiţie, dar eu am venit să mă distrez. Fetele păreau drăguţe când le priveam din faţă, nu am oglindă retrovizoare. Am depăşit câteva şi le-am admirat din faţă”

Dan Bordeianu şi-a luat  în serios rolul şi a reuşit să urce pe locul 2 pe podium la categoria bărbaţi, şi, alături de vedeta Digi24, Ana Barbu, să ridice deasupra capului trofeul la categoria echipe. „Am câştigat o cupă, e absolut minunat. Am avut alături şi o coechipieră talentată şi frumoasă, aşa că nu aveam cum să ratăm prima poziţie. O să pun bine cupa acasă, la loc de frunte”, spune Dan Bordeianu.

Prima ediţie a Cupei La volan, organizată de emisiunea „La volan”, difuzată la Digi24, a avut loc pe circuitul de karting de la Amckart şi a fost un real succes. La start s-au înscris sportivii Alina Dumitru şi Florin Bratu, actorii Dan Bordeianu şi Alina Grigore şi cântăreţii Raluka şi What’s Up, alaturi de vedetele Digi24, Utv şi Digi Sport.