Damon Hill urca din nou la volan

Apropo.ro / 04.07.2002, 09:43
Damon Hill urca din nou la volan
Fostul pilot de Formula 1 va conduce un Minardi cu doua locuri într-o cursa de la Donington, ce se va desfasura luna viitoare. Va fi prima oara cînd pilotul englez revine într-o masina de F1, de la retragerea sa din 1999, urmînd ca pe 10 si 11 august sa participe la o întrecere demonstrativa.

Fostul pilot de Formula 1 va conduce un Minardi cu doua locuri într-o cursa de la Donington, ce se va desfasura luna viitoare.

Va fi prima oara cînd pilotul englez revine într-o masina de F1, de la retragerea sa din 1999, urmînd ca pe 10 si 11 august sa participe la o întrecere demonstrativa. Aceasta va consta în 12 tururi si este organizata în scop caritabil.

Irvine ar putea sa se retraga

Eddie Irvine a declarat ca în cazul în care în sezonul 2003 echipa nu-i va oferi un monopost performant, viitorul sau în Formula 1 este incert. Mai concret, daca nu va fi multumit de evolutia noului Jaguar R3B în zilele urmatoare la Silverstone, va lua în considerare optiunea retragerii din curse. Testele efectuate saptamîna trecuta la Barcelona, unde a parcurs cincisprezece tururi, nu l-au convins, desi a recunoscut ca progrese exista.

Sursa: www.prosport.ro