Cum să mănânci pâine, fără să te îngraşi? Îţi spune Carmen Brumă!

26 11. 2014, 11:00

Ea a pus accent pe calitatea pâinii pe care o consumăm, cum poate fi aceasta introdusă în dieta noastră, cum contribuie ea la menţinerea sănătăţii organismului şi care sunt ingredientele care ar trebui să se regăsească într-o pâine de calitate, cu beneficii pentru sănătate şi siluetă.

CSID : Ce sortiment de pâine consumi în mod frecvent?

Carmen Brumă: Mănânc, în general, pâine din făină integrală. Am descoperit de ceva timp pâinea Feminis de la Frische, care conţine, pe lângă făină integrală, seminţe, vitamine şi minerale care lipsesc adesea din organismul femeilor: vitamina D, calciu, magneziu, acid folic, fier.

CSÎD: În ce cantitate consumi această pâine?

C.B.: 80-100 grame, în prima parte a zilei sau imediat după antrenament.

Citeşte mai mult aici!