Cum a slăbit Andreea Marin 25 kg. Iată ce dietă a urmat vedeta!
Lunile au trecut, iar odata cu renuntarea la vechile obiceiuri de viata, Andreea Marin a inceput sa devina un alt om. A topit pe rand toate kilogramele in plus, aproximativg 25, si si-a regasit energia si pofta de viata care o caracteriza dintotdeauna. Vedeta a resimtit din plin beneficiile unui stil de viata sanatos, iar asta se poate vedea cu usurinta atat pe chipul ei, cat si pe corpul sau.
Dieta Andreei Marin
„Dimineata: mar verde, patrunjel, orz, spirulina. Urmatoarele mese sunt din doua in doua ore, dar nu neaparat cu ochii pe ceas, ci cu aproximatie. Acestea contin urmatoarele alimente: ananas, afine ( sau alte fructe de padure) , ginger, coriandru ( sau busuioc) , psyllium (acesta se umfla in stomac si iti da senzatia de satietate, de aceea dispare senzatia de foame).
Urmeaza apoi o masa compusa din ananas, ginger, coriandru ( sau busuioc ), psyllium. Apoi una cu rosii, morcov, sfecla, coriandru, spirulina, chili, sare de mare. Beau cat mai multa apa alcalina, pentru a reechilibra mediul preponderent acid din interiorul nostru. Apa alcalina se obtine cu adaos de picaturi de lamaie intr-un pahar cu apa plata, pahar de sticla , nu de plastic (plasticul modifica aceasta calitate a apei), sau adaugam 10 picaturi speciale pentru obtinerea apei alcaline, se gasesc pe site-urile cu produse bio”, a spus vedeta.
Pe langa toate celelalte produse folosite pentru detoxifiere, Andreea Marin mai are un mic secret: sucul din iarba de grau. Si, pentru a fi sigura ca acesta este exact asa cum ar trebui, Andreea a ajuns sa isi faca singura sucul, din semintele pe care le cultiva chiar in propria locuinta.
Citeste si
Andreea Marin: “Detoxifierea mi-a adus în dar întinerirea!”
Întâlnire de gradul 0! Când ai noştri îi întâlnesc pe ai lor!