Cum a salvat un hoț viața unui bărbat

De: Gabriela Voicu / 07.05.2012, 17:55
Cum a salvat un hoț viața unui bărbat
Când un bărbat și-a rupt mana, încercând să imobilizeze un hoț, nu s-a gândit nicio clipă că acesta a fost cel mai bun lucru care i s-ar fi putut întâmpla.

Paul Ford, un britanic în vârstă de 50 de ani, care lucra ca vânzător la World Duty Free din Aeroportul Gatwick, a descoperit că are cancer după ce și-a rupt un braț, încercând să prindă un hoț care furase din duty free o pereche de ochelari de designer.

Ulterior, medicii au descoperit că Paul avea o tumoare canceroasă, astfel că acest incident nefericit i-a salvat, de fapt, viața.

Totul a început când hoțul l-a lovit pe Paul și apoi a devenit de necontrolat, așa că politistii l-au rugat pe bărbat să îi ajute pentru a-l imobiliza. Paul l-a apucat pe atacator de picioare, iar această manevră i-a rupt complet brațul.

Pe radiografii, medicii au descoperit o pată neagră la nivelul cotului lui Paul și și-au dat seama că este o tumoare malignă care deja se extindea, afectându-i un rinichi. Cu toate acestea, britanicul nu prezenta simptomele bolii.

Medicii i-au extras imediat rinichiul drept, dar și tumoarea din braț, iar acum Paul traiește liniștit în Copthorne și își petrece timpul alături de fiica sa, Destiny.

El a celebrat victoria asupra cancerului, dar și aniversarea a 50 de ani, costumându-se ca Elvis Presley, în momentul externării de la Royal National Orthopaedic Hospital, din Middlesex.

Hoțul a fost în cele din urmă prins și condamnat la doi ani de închisoare.