Crema de legume

Apropo.ro / 19.07.2007, 17:29
Crema de legume
Ingrediente: 2 morcovi mici, o ceapa, o telina mica, radacina de patrunjel, un cartof, doua rosii, un ardei gras, un sfert de varza dulce, patrunjel, smantana, unt, faina, sare. Peparare: Intr-un litru de apa cu sare se pune la fiert zarzavatul. Dupa aproximativ o ora se strecoara

Ingrediente:
2 morcovi mici, o ceapa, o telina mica, radacina de patrunjel, un cartof, doua rosii, un ardei gras, un sfert de varza dulce, patrunjel, smantana, unt, faina, sare.

Peparare:
Intr-un litru de apa cu sare se pune la fiert zarzavatul. Dupa aproximativ o ora se strecoara zarzavatul si se pastreaza supa. Se fierbe din nou, adaugand o lingurita de faina, care a fost in prealabil usor rumenita in doua linguri de unt si apoi stinsa cu supa. Se clocoteste de cateva ori si de adauga patrunjel tocat. Se serveste cu smantana si crutoane.