Corina Morariu revine pe teren

Apropo.ro / 08.05.2002, 10:14
Corina Morariu revine pe teren
Jucatoarea americana de origine româna Corina Morariu, care s-a retras din competiții pentru a urma un tratament împotriva leucemiei, a anunțat ca va reveni în circuitul WTA în aceasta vara, informeaza AFP. "Medicul meu mi-a spus ca pot sa fac orice vreau. Sper sa pot juca din nou

Jucatoarea americana de origine româna Corina Morariu, care s-a retras din competiții pentru a urma un tratament împotriva leucemiei, a anunțat ca va reveni în circuitul WTA în aceasta vara, informeaza AFP.

„Medicul meu mi-a spus ca pot sa fac orice vreau. Sper sa pot juca din nou în circuitul WTA în aceasta vara”, a declarat Morariu. Jucatoarea în vîrsta de 24 de ani, care a ocupat prima poziție în clasamentul mondial de dublu, a fost internata, în mai 2001, într-un sanatoriu din Miami, dupa ce a acuzat stari de oboseala și sîngerari la nas. Ea a urmat mai multe ședințe de chimioterapie și a parasit spitalul la jumatatea lunii iunie.

Corina Morariu a cîștigat 12 titluri în competițiile de dublu, dintre care unul la Wimbledon, în 1999, alaturi de jucatoarea americana Lindsay Davenport și un titlu la simplu tot în 1999 în turneul de la Bol.

Sursa: www.mediafax.ro