Contractul pentru disputarea meciului Doroftei-Gatti a fost semnat

Apropo.ro / 27.05.2004, 10:12
Contractul pentru disputarea meciului Doroftei-Gatti a fost semnat
Pugilistul Leonard Doroftei a semnat, marți seara, la New York, contractul pentru disputarea partidei cu boxerul canadian Arturo Gatti, meci contînd pentru desemnarea campionului versiunii WBC la categoria superușoara, a anunțat presa canadiana. Doroftei, care are în

Pugilistul Leonard Doroftei a semnat, marți seara, la New York, contractul pentru disputarea partidei cu boxerul canadian Arturo Gatti, meci contînd pentru desemnarea campionului versiunii WBC la categoria superușoara, a anunțat presa canadiana.

Doroftei, care are în palmares 22 de victorii, dintre care 8 prin KO și o înfrîngere, a cîștigat, în ianuarie 2002, centrua WBA la categoria semiușoara, dupa ce l-a învins pe fostul campion argentinian Raul Balbi. El a pierdut centura WBA la cîntar, în octombrie 2003, deoarece nu a reușit sa se încadreze în limitele categoriei semiușoare la meciul cu Miguel Callist. „Sper ca va fi un spectacol interesant. Este foarte puternic, dar și eu sînt puternic. Este rapid, dar și eu sînt”, a spus Doroftei despre lupta cu Gatti.

Arturo Gatti, care are în palmares 37 de victorii, dintre care 28 prin KO și 6 înfrîngeri, a declarat la conferința de presa organizata la New York, dupa parafarea contractului, ca este tipul de boxer care are putearea sa revina. „Prietenii și familia ma cunosc și au vazut de ce sînt în stare. Pot fi un boxer bun, un batauș bun și am puterea sa revin dupa ce am fost bagat în corzi”, a declarat Gatti, care a adaugat ca se va mișca mult în jurul adversarului sau.

Meciul dintre Arturo Gatti și Leonard Doroftei va avea loc pe 24 iulie la Atlantic City în statul New Jersey.

Mediafax