Ingrediente pentru 4 porții: 1 piept de pui, suc de roșii, 1 morcov ,ulei ,1 broccoli, 1 conopida mica, 100 g smantana, 100 g iaurt, 100 g branza telemea puțin sarata, 1 lingurița muștar, unt, sare și piper
Preparare
Se fierb în apa cu sare broccoli și conopida, se strecoara și se așaza buchețelele într-o tava pentru cuptor, unsa cu unt. Separat, se pregatește un sos din smantana, iaurt, branza rasa, muștar, piper și sare, dupa gust. Se toarna deasupra buchețelelor de conopida și broccoli și se pun la cuptor sa se gratineze. Pieptul de pui taiat cubulețe se calește în ulei împreuna cu morcovul ras pe razatoarea mica, se adauga sucul de roșii, se sareaza, se pipereaza și se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul. Se servește cu garnitura de conopida și broccoli gratinate.