Comisarii de cursa au renuntat la ancheta

Apropo.ro / 24.05.2004, 10:03
Comisarii de cursa au renuntat la ancheta
Comisarii de cursa ai Marelui Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco au decis sa nu continue ancheta privind incidentul în urma caruia pilotul german al scuderiei Ferrari, Michael Schumacher, a fost nevoit sa abandoneze cursa în turul 46. Comisarii au luat aceasta decizie dupa ce i-au

Comisarii de cursa ai Marelui Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco au decis sa nu continue ancheta privind incidentul în urma caruia pilotul german al scuderiei Ferrari, Michael Schumacher, a fost nevoit sa abandoneze cursa în turul 46.

Comisarii au luat aceasta decizie dupa ce i-au audiat pe cei doi piloți implicați în incident, Schumacher și columbianul Juan Pablo Montoya (Williams-BMW), și dupa ce au vizionat imaginile filmate în timpul cursei.

Schumacher și Montoya au fost convocați pentru a explica ce s-a întîmplat în timpul incidentului petrecut atunci cînd Schumacher trecea printr-un tunel în care se afla înca mașina de siguranța. Monopostul germanului a fost lovit în fața și a ieșit din tunel cu roata din stînga atîrnînd.

Mediafax