Ciuperci umplute cu spanac

21 09. 2006, 14:32
Ingrediente pentru 4 portii 10-15 palarii mari de ciuperci, 500 g spanac proaspat, 1 ou, 1 ardei gras, 1 morcov, 1 ceapa, 100 g branza de oi, ulei, sare, piper. Preparare Spanacul se curata, se spala sub jet de apa rece, se fierbe in apa cu sare, dupa care se scurge si se toaca

Ingrediente pentru 4 portii
10-15 palarii mari de ciuperci, 500 g spanac proaspat, 1 ou, 1 ardei gras, 1 morcov, 1 ceapa, 100 g branza de oi, ulei, sare, piper.

Preparare
Spanacul se curata, se spala sub jet de apa rece, se fierbe in apa cu sare, dupa care se scurge si se toaca grosier. Ardeiul se taie fasii subtiri si nu foarte lungi, morcovul se rade, ceapa se toaca marunt. Se calesc toate in ulei, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se amesteca cu ou si spanac. Se umplu ciupercile, peste ele se rade branza de oi, dupa care se pun la cuptor pana se rumeneste branza.

Acasa Magazin