Ciulama din maruntaie de pui

Apropo.ro / 22.02.2005, 12:28
Ciulama din maruntaie de pui
Ingrediente pentru 4 portii: 1 kg inimioare și pipote de pui, 4 linguri faina, 2 linguri unt, 600 ml supa de pui, 300 g ciuperci, 2 morcovi, 2 cepe, 1 legatura patrunjel, piper boabe, sare. Preparare: Se fierb maruntaiele cu ceapa, morcovi, sare și piper boabe. Se strecoara.


Ingrediente pentru 4 portii:
1 kg inimioare și pipote de pui, 4 linguri faina, 2 linguri unt, 600 ml supa de pui, 300 g ciuperci, 2 morcovi, 2 cepe, 1 legatura patrunjel, piper boabe, sare.

Preparare:
Se fierb maruntaiele cu ceapa, morcovi, sare și piper boabe. Se strecoara. Separat, se taie ciupercile felii și se dau într-un clocot. Faina se calește în unt și se stinge cu supa de pui strecurata. În sosul de faina se pun maruntaiele și ciupercile. Se lasa sa fiarba pana se îngroașa. Se condimenteaza cu sare și piper, dupa gust, și se servește cu patrunjel verde tocat și mamaliguța calda.