Cîstigarea titlului national sarbatorita la Miercurea Ciuc

Apropo.ro / 19.03.2004, 10:19
Cîstigarea titlului national sarbatorita la Miercurea Ciuc
Numeroși suporteri ai echipei SC Miercurea Ciuc au sarbatorit, miercuri seara, pe strazile municipiului harghitean, cîștigarea campionatului național de hochei pe gheața. Zeci de mașini pline cu suporteri fluturînd steagurile echipei favorite s-au plimbat în coloana

Numeroși suporteri ai echipei SC Miercurea Ciuc au sarbatorit, miercuri seara, pe strazile municipiului harghitean, cîștigarea campionatului național de hochei pe gheața.

Zeci de mașini pline cu suporteri fluturînd steagurile echipei favorite s-au plimbat în coloana timp de peste o ora, claxonînd pe strazile orașului Miercurea Ciuc. De asemenea, sute de suporteri ciucani, o parte dintre ei îmbracați în tricourile echipei locale de hochei pe gheața, au umplut localurile pîna la refuz și au petrecut împreuna cu jucatorii favoriți pîna dimineața.

Potrivit reprezentantilor IPJ Harghita, nu au fost înregistrate evenimente deosebite în timpul acestor manifestari de bucurie.

Echipa Sport Club Miercurea Ciuc a învins, miercuri seara, pe teren propriu, cu scorul de 6-1, formația Steaua București, în cel de-al treilea meci al finalei campionatului național. Formația din Miercurea Ciuc a reușit, în acest an, în premiera, sa cîștige atît Cupa României, cît și titlului de campioana naționala.

Mediafax