Ciorba de sfecla

06 07. 2007, 17:15
Ingrediente: 1 kg sfecla, 4-5 cartofi, 2 morcovi, 2 cepe, 3 oua, un pahar de smantana, patrunjel, leustean, sare, 1 kg bors. Preparare: Sfecla si cartofii se curata si se taie felii iar morcovii si ceapa se taie marunt. Sfecla se pune la fiert in apa cu sare, apoi se adauga arestul

Ingrediente:
1 kg sfecla, 4-5 cartofi, 2 morcovi, 2 cepe, 3 oua, un pahar de smantana, patrunjel, leustean, sare, 1 kg bors.

Preparare:
Sfecla si cartofii se curata si se taie felii iar morcovii si ceapa se taie marunt. Sfecla se pune la fiert in apa cu sare, apoi se adauga arestul legumelor. Dupa ce s-au fiert legumele se adauga borsul si se mai lasa pe foc cateva minute. Galbenusurile de ou se freaca cu smantana si se adauga in ciorba. Se adauga leustean si patrunjel tocat marunt.