Cine are grija de parul Laurei Cosoi?

De: Nicoleta Nicolae / 03.12.2014, 09:00
Cine are grija de parul Laurei Cosoi?
Laura Cosoi si Jojo sunt doua dintre vedetele din Romania care lucreaza cu celebrul hairstylist George Soare, owner al Tribute Salon by GS.

Tribute Salon este o experienţă de viaţă, un loc familiar şi prietenos destinat frumuseţii, îngrijirii şi relaxării desăvârşite, un spaţiu unde clasicul coroborează armonios cu contemporanul, un loc unde te simţi că acasă şi întotdeauna revii cu drag.

În filosofia salonului primează conceptul “Classy and Fabulous”. La Tribute se pune accent pe naturaleţe şi simplitate, se îmbină profesionalismul şi experienţa cu originlitatea, creativitatea şi inovaţia. 

 “Sunt George Soare, ambasador L’Oréal Professionnel, iar pasiunea pentru hairstyling am descoperit-o inca din copilarie. Iubesc frumosul si imi place sa-mi aduc aportul in tot ce poate deveni frumos. Cele mai importante realizari sunt acelea cand reusesc sa fac oamenii fericiti, mai frumosi si mai increzatori, iar pe plan profesional, cele mai multe impliniri mi le aduc salonul si echipa minunata cu care petrec cea mai mare parte a timpului. Va invit cu caldura in lumea mea, la Tribute Salon, din strada Londra 36, un proiect de suflet pe care l-am inaugurat in 2009 impreuna cu Alexandra Visan.”, spune George.