Cinci romani arestati la Grand Prix-ul Spaniei

Apropo.ro / 01.05.2002, 09:53
Cinci romani arestati la Grand Prix-ul Spaniei
Poliția spaniola a arestat pentru diferite delicte unsprezece persoane, dintre care cinci români, în timpul Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei, care a avut loc, duminica, pe circuitul Catalunya. Potrivit sursei citate, poliția a reținut trei tinere românce, dintre care doua

Poliția spaniola a arestat pentru diferite delicte unsprezece persoane, dintre care cinci români, în timpul Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei, care a avut loc, duminica, pe circuitul Catalunya.

Potrivit sursei citate, poliția a reținut trei tinere românce, dintre care doua erau minore, în momentul în care încercau sa fure o poșeta. Polițiștii au gasit asupra acestora diverse obiecte furate. De asemenea, au fost reținuți doi tineri români, dintre care unul minor, precum și un cetațean din Republica Moldova, asupra acestora fiind gasite mai multe carți de credit, 663 de euro, precum și sume mai mici în dolari.

Tot în cadrul acțiunii desfașurate de poliția spaniola în timpul Grand Prix-ului de Formula 1 au fost arestați El Hassane M. (42 de ani), Giussepe M. (21 de ani) și Giussepe Z. (58 de ani), toți cu domiciliul în Italia, precum și Driss O. (48 de ani), care locuia în apropiere de Zaragoza, aceștia fiind acuzați de responsabilii echipei Ferrari ca au comercializat produse falsificate. În momentul arestarii, cei patru aveau asupra lor suma de 1.000 de euro și circulau cu o furgoneta în care s-au gasit produse cu marca mai multor echipe din Formula 1, printre care și Ferrari.

Sursa: www.mediafax.ro