Chinezii transforma carnea de porc in vita, in doar 90 de minute (Poze)
Cu siguranta ca noul
produs chinezesc revolutioneaza preparatele culinare. Cu
ajutorul unui aditiv special, alimentar, in doar
90 de minute ai in farfurie o carne de vita de toata frumusetea,
desi intial ea era de porc.
Aditivul minune
Nimeni nu s-ar fi gandit ca ar putea exista asa ceva pe piata,
dar cum au realizat oua artificiale, folosind chimicale, asa au
experimentat si cu acest nou produs.
Si iata cum
produsul chinezesc minune a inceput sa prinda in restaurantele
din Hefei, Fujian, Jianxi si alte zone ale tarii, in special unde
carnea de vita se vinde scump fata de porc. Profitul este maxim,
dupa cum sustin patronii de restaurante.
Se tine carnea in aditivul de vita timp de
90 de minute…
Carnea de porc trecuta prin aditivul special (din carne de vita)
se transforma, in 90 de minute, in carne de vita
care miroase a vita, se prepara ca vita si are gustul de vita.
… si gata carnea de vita!
Din pacate, consumul pe termen lung a acestui produs poate avea
efecte nocive asupra organismului, fiind vorba de multe chimicale
folosite.