Printre paianjeni prajiti, pui de soricei sau inimi de cobra, cu siguranta veti gasi cateva mancaruri si pe placul vostru.
Atentie! Urmeaza cateva imagini pe care unii dintre voi le-ar putea considera socante sau dezgustatoare. Continuati pe propriul risc.
In Cambodgia obiceiul de a manca tarantule prajite a inceput in timpul unei perioade de foamete din istorie, dar in zilele noastre ele sunt considerate a fi o delicatesa.
In Vietnam poti manca o inima de cobra vie. Unii o prefera cruda, alaturi de putin sange, in timp ce altii o prefera cu putin vin de orez.
Acest tip neobisnuit de bautura alcoolica poate fi gasita in Asia. Bautura este facuta dintr-o cobra sau un scorpion scufundat intr-o sticla de vin de orez.
Dupa cateva luni de fermentare, veninul este dizolvat si bautura este buna pentru a fi servita
Oamenii care indraznesc sa consume asa ceva, cred ca plecanta umana previne depresia postnatala si alte complicatii ale sarcinii.
Exista diverse retete pentru a o pregati, chiar si cocktail-uri si este populara mai ales in America si Europa, Mexic, Hawaii, China si insulele din Pacific.
Balut este o „gustare”, constand intr-un ou de rata sau de pui, pe jumatate fecundat, servit cu putina sare dupa ce a fost fiert.
Se poate gasi peste tot pe strazile si pietele din Filipine, Vietnam, Laos si Cambodgia si este la fel de popular ca hot-dog-ul in SUA.