Cel mai tare job: Primește aproape 100.000 dolari să se distreze

De: Carmen Ulian / 15.04.2014, 12:00
În timp ce majoritatea dintre noi trebuie să punem ceva bani deoparte pentru distracție și vacanță, la Andrew lucrurile merg exact invers. Cât de norocos poate să fie!

Andrew Smith a fost angajat să se distreze pe banii altora cât poate el de mult. Pentru asta primește și 93.000 de dolari. Jobul este pentru jumătate de an, timp în care călătorește în lumea întreagă, face ce vrea și cât vrea, iar la sfârșit mai primește și bani.

Slujba a fost obținută în urma unui concurs ca parte dintr-un eveniment de promovare a State of New South Wales, Australia, ca fiind o destinație uimitoare pentru tineri.

smith

Pentru acest job, Andrew trebuie să călătorească și să le arate turiștilor cât de frumos este în Australia, unde ai la dispoziție nu mai puțin de 802.000 moduri de distracție. Cam una pe kilometru pătrat din stat. Astfel, într-o zi Smith poate fi observat cum face scufundări, în altă zi face skateboard, apoi merge pe munte, etc.

smith

„Am agenda planificată până în iunie 2014. Mă voi cățăra pe podul Harbor din Sydney, voi înota cu delfinii din Port Stevens, voi merge la multe premiere, și voi conduce alături de Stig, celebrul personaj de la Top Gear. Ai multe de făcut aici. provocarea este aceea de a nu găsi ceva distractiv am putea spune”, a declarat Andrew.