Ce vârstă îi dai femeii din imagine?

De: Gabriela Voicu / 22.12.2012, 16:30
Miriam Stoppard arată cu 30 de ani mai tânără decât este, iar unul dintre secretele ei este sportul.

Medicul britanic Miriam Stoppard este dovada clară că frumusețea nu ține cont de vârstă. Deși a împlinit 75 de ani, ea este un model pentru femeile din toată lumea.

Secretul a fost dezvăluit chiar de ea: sport, mult sport și o alimentație corespunzătoare. E adevărat, la look-ul ei au contribuit și câteva mici retușuri chirurgicale în zona ochilor, pe care Miriam și le-a făcut cînd avea 54 de ani. Ea spune, însă, că nu are alte operații și că dragostea familiei ei este cea mai bună vitamină.

Miriam, în urmă cu 20 de ani

„Am 75 de ani, dar mă simt sigură pe mine. În trecut aveam mari probleme în ceea ce privește încrederea. La 55-60 de ani am trecut printr-o perioadă grea, așa că am decis să fac tot ce îmi stă în putință pentru a arăta din nou tânără. Doi membri ai familiei mele se ocupă de antrenamente în sala de fitness, așa că am început și eu să merg să fac exerciții. E adevărat, țin și o dietă, dar am încercat diferite regimuri și în trecut, fără rezultate spectaculoase. Acum fac foarte mult sport. Pe lângă exercițiile din sală, obișnuiesc să alerg destul de mult.”, s-a destăinuit femeia care are 11 nepoți.

De notat că fotografia de mai sus a fost făcută acum proape 20 de ani. Miriam arată cel puțin la fel de bine acum.

Miriam, în prezent

Miriam a mai povestit că la 22 de ani a suferit arsuri solare puternice și că de atunci folosește pentru față cremă cu protecție solară (factor 25) tot timpul.

Părinții ei au fost gimnaști și cicliști, așa că femeia a moștenit din familie tendința de a trăi sănătos.