Ce să mâncăm în aprilie!

Apropo.ro / 03.04.2013, 14:25
Gătim ce poftim, iar cei care țin post vor alege preparatele adecvate. Spanacul, leurda, urzicile, usturoiul, ceapa verde și multe altele sunt bine-primite în acest sezon...

1. Spanac și anghinare asezonate cu brânză, totul la grill

reteta cu anghinare

Foto

2. Sandwich cu ridichi, anșoa și brânză cedar

sandwich

Foto

3. Somon la grătar cu dressing de lămâie

somon

Foto

Vezi aici rețete cu pește

4. Pizza de primăvară cu legume de sezon

pizza

Foto

Aici găsești rețete culinare cu pizza

5. Salată de quinoa și linte cu asparagus, mentă și haloumi

salata

Foto

Rețete cu linte

6. Prăjitură de post cu banane și nuci

prajitura de post

Foto

Aici găsești rețeta pentru prăjitura de post

7.  Chiftele marocane

chiftele marocane

Foto

Vezi aici 14 rețete de chiftele

8. Tocană de legume

tocana de legume

Rețete tocăniță de legume

9. Salată de sfeclă roșie cu mozzarella

salata

Foto

Vezi aici rețete de salată de sfeclă roșie

10. Morcovei la gratar cu carne de miel și dressing de ceapă

morcovei la gratar

Foto

Rețete cu miel, aici