Ce reţete inedite îşi vor face apariţia în cel de-al şaselea sezon ”Chefi la cuţite”

16 10. 2018, 13:28

Astfel, în cel de-al şaselea sezon, telespectatorii vor afla şi mai multe secrete culinare, sau paşii prin care pot obţine o serie de reţete atipice. Dacă o studentă le va propune chefilor un preparat egiptean, “porumbel umplut cu orez”, un arhitect este convins că va face impresie cu „rocoto la cuptor”, un ardei cu o iuţime de trei ori mai puternică decât cunoscutul jalapeño mexican. Nici „îngheţata de mici”, sau „sarmalele vietnameze” nu vor lipsi de sub cloşurile misterioase, dar lista preparatelor ce vor surprinde cu adevărat trioul imbatabil nu se încheie aici.

Cea mai mare frică a chefilor, reţetele vegane şi vegetariene, îşi vor face şi ele apariţia, desprinse din gastronomia indiană sau turcească. Astfel, telespectatorii vor putea afla cum pot găti o tartă franţuzească cu un blat sănătos din multicereale şi ce ingrediente pot folosi pentru a realiza reţete ideale şi în perioada de post. O nutriţionistă ce adoptă stilul de viaţă vegan va încerca să facă impresie cu o tocăniţă ce conţine un ingredient interesant, un fruct asiatic rar, ce nu s-a mai aflat până acum sub cloşuri: jackfruitul. Ce părere vor avea chefii despre această farfurie exotică şi cum vor juriza preparatul neobişnuit, cei din faţa micilor ecrane vor vedea în noul sezon ”Chefi la cuţite”, ce va avea premiera pe 29 şi 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.