Ce meniu va avea la nuntă Anda Adam
Artistava servi invitaţii la nunta sa din 7 iunie cu preparate care mai de care mai gustoase. Meniul a fost conceput de cunoscutul Chef Antonio Passarelli şi va fi preparat şi servit în timpul ceremoniei ce va avea loc la Vila 23 din Snagov.
Conform Spynews.ro, după ce vor sosi la eveniment şi se vor aşeza la mesele din imensul cort ridicat pe gazonul verde din incinta Vila23, invitaţii vor servi gustări precum:
canapele de foietaj cu brânzeturi şi pate de măsline, canapele cu anghinare şi gorgonzola, canapele cu cremă de brânzeturi, somon şi chivas, carpaccio de vită cu sos de trufe şi parmezan, carpaccio de somon cu sos provensal, salată de creveţi cu mere verzi, friptură de vită rece şi sos de muştar.
Invitaţii vor avea parte de preparate calde delicioase: bucăţele mici de carne de porc şi mere Renette, suprem de pui cu lămâi verzi şi ghimbir, somon în sos de piersici, file de lup de mare cu sos de citrice, ciuperci caramelizate cu arome etc.
Invitaţii vor avea parte şi de un cadou cu totul special. Întrucât o mare parte dintre aceştia activează în industria muzicală, iar evenimentul va abunda în momente artistice, îndrăgita vedetă a decis ca fiecare invitat să plece, după petrecere, cu o amintire inedită: un papion alb imprimat cu note muzicale.