Ce legătură există între Wilma Elles din serialul “Trădarea” şi Enrique Iglesias?

De: Nicoleta Nicolae / 13.01.2015, 07:00
Ce legătură există între Wilma Elles din serialul “Trădarea” şi Enrique Iglesias?
Wilma Elles, actriţa care interpretează rolul amantei Caroline Akarsu, din “Tradarea”, serial difuzat de luni până miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D, a apărut şi în videoclipul “Away” (2008) a lui Enrique Iglesias.

Deşi succesul pe care l-a avut în modă i-ar fi permis să aibă o carieră solidă în acest domeniu, Wilma s-a încăpăţât să urmeze actoria.

Ea a fost prezentă, între 2011 şi 2013, pe podiumul de la Fashion Week din diverse capitale ale modei şi la festivaluri de modă din Germania, ţară în care s-a născut. Alura de manechin profesionist (1.80 metri, 54 de kilograme), părul blond şi ochii verzi sunt atuuri fizice care i-au asigurat apariţia pe copertele revistelor Vogue, Elle (ediţia din Bulgaria), Miss Gratia, GQ (ediţia din Turcia).

“De mică visam să joc în piese de teatru.  Deşi în şcoală jucam în piese de teatru şi luam lecţii de dans şi de chitară, părinţii mei nu au fost împăcaţi cu ideea că aş putea face o carieră în actorie. Îmi spuneau că actoria, ca şi modellingul, sunt profesii în care succesul este relativ şi nesigur”, a declarat Wilma.

Elles a fost desemnată “Cea mai bună actriţă la European Quality Awards”, în 2011, şi “Best Femme Fatale” de televiziunea din Turcia, în 2012. Agenda actriţei este plină, Wilma având roluri asigurate până în 2017.