Ce face Lora de Crăciun?

De: Nicoleta Nicolae / 24.12.2014, 09:00
Ce face Lora de Crăciun?
Ca aproape în fiecare an, Lora va petrece Crăciunul alături de familie.

“Din punctul meu de vedere, în cele trei zile de sărbătoare trebuie să stai lângă persoanele cele mai apropiate, părinţi, fraţi şi prieteni buni. Asta înseamnă adevăratul spirit al Crăciunului pentru mine”, spune interpreta. Pe masă va avea toate felurile de mâncare tradiţionale, dar şi dulciurile făcute cu drag de mama ei.

 “Obiceiul pe care-l respect cu sfinţenie de Crăciun, de câţiva ani buni, este acela de a mă gândi numai la lucruri pozitive şi de a mă înconjura de oameni dragi”, mai spune ea.

 

Dacă de Crăciun, Lora va fi în mijlocul familiei, de Revelion interpreta se va afla alături de public. “ Voi avea cinci evenimente în noaptea dintre ani şi sunt fericită că voi intra în Noul An făcând ce-mi place, alături de echipa mea”. Şi chiar dacă miezul nopţii o va prinde în timpul unui concert nu va uita ca, la 12 noaptea să-şi pună o dorinţă. Ce va purta în noaptea de Revelion nu ştie încă. “Am câteva variante pregătite deja de Cera Mihăilescu, partenera mea în business-ul cu haine şi sunt sigură că o s-o aleg pe cea mai potrivită cu foarte puţin timp înainte de Anul Nou”.