Ce fac foștii concurenți de la „MasterChef”
Câștigătorul MasterChef vrea să lanseze o carte de bucate: „Îmi doresc să lansez cărți de bucate și chiar să umblu prin țară cu mesajul meu: e ușor să gătești, atât timp cât te și distrezi! În momentul în care voi primi banii de la PRO TV, voi accelera lansarea site-ului personal, care deocamÂÂdată are doar pagina de Facebook: photobites.ro. Mi-am dat seama că implică mult timp și mulți bani. Acum, adun rețeÂtele personale și caut metode de a le îmbunătăți”.
Bogdan Alexandrescu și Alex Petricean (poreclit D’Artagnan), cei doi bucătari care au ajuns în finală, lucrează alături de chef Florin Dumitrescu.
Florin Dumitrescu și iubita sa, alături de Bogdan Alexandrescu și Alex Petricean
„Propunerea lui Chef Florin a venit la câteva zile după încheierea emisiunii. Am spus da din prima”, a mărturisit Bogdan.
Mehrzad Moghazehi, unul dintre semifinaliști, are în derulare mai multe proiecte, printre care și un restaurant, alături de care ar putea semna un contract de imagine.
Mehrzad Moghazehi, Alex Cârțu, Iris Lungu și Cristian Păpușoiu
Sidia Sissoko a făcut o școală de bucătari, pe care a absolvit-o cu nota 10. „M-am înscris la o școală a cărei diplomă e recunoscută în Uniunea Europeană. Am luat diploma cu 10 și acum urmez cursurile de bucătar-șef, în cadrul aceleiași școli”, spune Sidia. Deși a primit multe oferte de job, a preferat să le refuze, pentru a mai studia.
Sidia Sissoko
Mimi Nicolae nu a mai avansat cu studiile în domeniul gastronomiei, dar se gândește să urmeze niște cursuri specializate.
Mimi Nicolae
Andreea Moldovan, poreclită „Casnica”, pregătește un proiect de 5 stele: „Sunt implicată într-un proiect de 5 stele, într-o locație de vis din București, dar nu pot să vă spun mai multe deocamdată. Mi-am dorit dintotdeauna să lucrez într-o buÂcătărie profesionistă, însă am ales să mă concentrez pe creșterea și educarea fetiței mele. Acum, că urmează să înceapă grădinița, îmi voi împărți timpul altfel”.
Andreea Moldovan
Gabi Godeanu și-a deschis o rotiserie. „Am o rotiserie, o afacere mică pentru început, dar cu potențial foarte mare de dezvoltare, pentru că românilor le place să mănânce. Am în meniu pui, rață, prepeliță, curcan, iepure… Iar prețul cred că e mai mult decât rezonabil”, a declarat el.
Gabi Godeanu